Harzgids.nl

Welkom op Harzgids.nl
Het online magazine over het prachtige Harz gebergte in Duitsland.

Harz informatie


Hotel zoeker

Boeken in de Harz

Bezienswaardige steden en dorpen

Hotel snelzoeker

Een paar dagen weg, boek een arrangement

Wilt u even helemaal niets en alleen lekker ontspannen? dan is een hotel arrangement het geen u zoekt. Ook in de Harz zijn er in elk jaargetijde hotels die verwen arrangementen aanbieden. Vaak zijn het voordelige aanbiedingen om zo een goede bezetting van het hotel te krijgen. Veelal is een dergelijk arrangement inclusief een aantal diners om het extra aantrekkelijk te maken. Ook kan meestal gebruik worden gemaakt van sport en wellnessfaciliteiten in het hotel, indien aanwezig natuurlijk.

De Harz is snel te bereiken vanuit Nederland en toch is het vakantiegevoel gelijk aanwezig dankzij het fraaie bergachtige landschap waarin u verblijft. Een paar dagen ontspannen en leuke doen is door het grote aanbod aan beziens-waardigheden zo ingevuld. De ideale omgeving dus om een hotelarrangement te nemen. Op deze pagina treft u een selectie aan van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Alvast veel plezier gewenst in de Harz.

Hotel arrangement Harz

Hotels zoeken in de Harz
De Harz is door de betrekkelijke korte afstand snel te bereiken vanuit Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of zomaar om er even tussen uit te zijn. Het schitterende berglandschap nodigt uit tot wandelen en actief bezig zijn. Ook tal van andere activiteiten zijn in de hotels als in de omgeving te ondernemen. Op Harzgids.nl is hierover van alles te vinden.

>> Steden en dorpen in de Harz