Harzgids.nl

Welkom op Harzgids.nl
Het online magazine over het prachtige Harz gebergte in Duitsland.

Harz informatie


Hotel zoeker

Boeken in de Harz

Bezienswaardige steden en dorpen

Hotel snelzoeker

All inclusive arrangement

Een weekend of midweek in een hotel met eten en drinken bij de prijs inbegrepen. Dat kan zeker, we hebben het dan over all inclusive hotels. Hotels die arrangementen aanbieden waarbij u naast het slapen, de logies en ontbijt ook het avondeten is inbegrepen. De lunch dient vaak elders geregeld te worden. Al is het vaak bij het uitgebreide ontbijt ook mogelijk een lunchpakketje samen te stellen. Frisdranken, bieren en wijn zijn ook vaak inclusief het arrangement.

Diverse hotels in de Harz bieden all inclusive mogelijkheden aan. Het is aantrekkelijk om een dergelijk arrangement te nemen. U bent dan immers verzekerd van uw natje en uw droogje. Ook combinaties met gebruik van sauna en zwembaden zijn populair. Dan spreek je met recht van verwen arrangementen. Onderstaande hoteliers hebben een goede naam. De arrangementen die ze aanbieden hebben een meer dan goede prijs/kwalitiet verhouding. Doe dus uw voordeel en geniet vooral van uw tijd in de Harz.

Hotel all inclusive Harz

Hotels zoeken in de Harz
De Harz is door de betrekkelijke korte afstand snel te bereiken vanuit Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of zomaar om er even tussen uit te zijn. Het schitterende berglandschap nodigt uit tot wandelen en actief bezig zijn. Ook tal van andere activiteiten zijn in de hotels als in de omgeving te ondernemen. Op Harzgids.nl is hierover van alles te vinden.

>> Steden en dorpen in de Harz